Vannhelse.no
Telefon: 69 16 35 47
Epost: hans@aveco.no
 


Produkter

Kullfilter

Omvendt osmose

Kalkbehandling

Dusjfiltere

Refill filtere & tilbehør


 

AVECO AP500-F-RO benkemodell

Kjøp AVECO AP500-F-RO her

 

Denne modellen er beregnet for rensing av brønnvann fra private vannverk (- hvis du ikke kan bruke modellen AVECO AP500-I-RO på grunn av mye urenheter i brønnvannet).

 

AVECO AP500-F-RO gir deg helt rent vann hjelp av omvendt osmose (på engelsk: reverse osmosis, ofte forkortet til RO). Denne benkemodellen er velegnet på kjøkkenet i privathus, men passer også godt for små og mellomstore bedrifter (med brønnvann).

 

Dette kompakte og praktiske vannrensesystemet, inkludert egen tank for ferdigrenset vann, monteres inne i kjøkkenskapet under oppvaskkummen. I tillegg monteres en egen tappekran for renset vann på oppvaskkummen.

 

Vi kan levere denne modellen med to forskjellige størrelser på tanken: 8 liter eller 12 liter. De aller fleste klarer seg fint med 8-literstanken.

 

 

Tekniske spesifikasjoner:

Dimensjoner (bredde x dybde x høyde) filterenhet: 18 x 18 x 40 cm

 

Rensekapasitet: Inntil 150 liter per dag

Tankkapasitet: 8 liter eller 12 liter

Vanntilkobling: Direkte på vannledning

Avløpsvann/spylevann: Direkte på avløpsrør

 

Rensesystem: Omvendt osmose, med 4 filtere:

Partikkelfilter (sedimentfilter)

            Pre-karbonfilter

            Membranfilter

            Post-karbonfilter

 

 

Hvordan virker omvendt osmose?
Omvendt osmose er anerkjent som den beste og mest tilgjengelige teknologi for produksjon av drikkevann av høyeste kvalitet.

 

Vannet presses gjennom en membran ved hjelp av trykket i vannledningen. Denne membranen slipper gjennom noe vann og andre små molekyler, mens større molekyler og resten av vannet blir ledet til avløp. Omvendt osmose er den mest grundige formen for vannrensing. Bare ved å fjerne alt kan vi være sikre på at alle uheldige stoffer i vannet blir renset bort.

 

 

Montering og service

Dette produktet krever montering – enten av oss eller av en lokal rørlegger. Vi monterer gjerne produktet for deg om du eller bedriften din befinner seg i Østfold, Vestfold, Telemark eller Buskerud. Pris for monteringen avtales på forhånd.

 

Vi anbefaler jevnlig service på vannrensesystemet – ved normal bruk vil det si en gang i året. Servicen vil blant annet omfatte bytte av filtere. Vi utfører service på vannrensesystem som befinner seg i Østfold, Vestfold, Telemark og Buskerud.


Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål om dette produktet.

 

 

AVECO - Telefon 69 16 35 47 - E-post: hans@aveco.no