Vannhelse.no
Telefon: 69 16 35 47
Epost:
hans@aveco.no
 


Produkter

Kullfilter

Omvendt osmose

Kalkbehandling

Dusjfiltere

Refill filtere & tilbehør


Kjøp PuroSmart RO her

PuroSmart RO

PuroSmartRO er verdens minste komplette system for omvendt osmose (på engelsk: reverse osmosis, forkortet til RO). Denne lille minirenseren settes rett på kjøkkenkranen med en hurtigkobling. PuroSmart er enkel å bruke, liten og lett – også velegnet for bruk på reise, på hytta etc.

Omvendt osmose er anerkjent som den beste og mest tilgjengelige teknologi for produksjon av drikkevann av høyeste kvalitet.

Hvordan virker omvendt osmose?
Vannet presses gjennom en membran ved hjelp av trykket i vannledningen. Denne membranen slipper gjennom noe vann og andre små molekyler, mens større molekyler og resten av vannet blir ledet til avløp. Omvendt osmose er den mest grundige formen for vannrensing. Bare ved å fjerne alt kan vi være sikre på at alle uheldige stoffer i vannet blir renset bort.


Smart og enkel modell
PuroSmart
er den eneste kranmodellen på markedet som har både omvendt osmose og et kombinert kullfilter og partikkelfilter i tillegg.

I motsetning til andre små kranfiltere som krever hyppige filterbytter og bare forbedrer lukt og smak, renser PuroSmart vannet ordentlig, på molekylnivå.

PuroSmart vil gi deg ca. 2 – 3 liter renset vann pr. time, men dette er helt avhengig av vanntrykk, temperatur og vannkvalitet på stedet. Vanntrykket bør være minst 3 kilo. Høyere trykk gir høyere produksjon av renset vann. Det ferdig rensede vann kan for eksempel samles på en kanne – eller direkte i drikkeglass eller på vannflaske.

PuroSmart er enkel å montere:
1  Fjern areatoren eller silen som sitter på kranen og monter hankoblingen som følger med renseren.
2  Trykk ned den hvite ringen.
3  Plasser renseren på kranen, slipp den hvite ringen – og renseren er klar til bruk.

OBS: PuroSmart tåler IKKE varmt vann!
Pass derfor alltid på å fjerne PuroSmart før du skal tappe varmt vann.

PuroSmart-filteret har en levetid på ca. 1 år ved normal bruk. Refill PuroSmart-filter kan du montere selv – det er enkelt å skru PuroSmart fra hverandre uten bruk av verktøy.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål om PuroSmart RO. Send oss en e-post: hans@aveco.no eller ring oss på telefon 69 16 35 47
 

AVECO - Telefon 69 16 35 47 - E-post: hans@aveco.no - Nettsidene er produsert av maherm2@online.noR>