Vannhelse.no
Telefon: 69 16 35 47
Epost: hans@aveco.no
 


Produkter

Kullfilter

Omvendt osmose

Kalkbehandling

Dusjfiltere

Refill filtere & tilbehør


SOFT Dusjfilter

Kjøp SOFT Dusjfilter her

Klor blir brukt som desinfeksjonsmiddel av de aller fleste offentlige vannverkene. Det fjerner riktignok de skadelige bakteriene i vannet, men klor i seg selv er ikke sunt for verken huden, håret eller resten av kroppen din. Med SOFT Dusjfilter kan du glede deg over sunnere og renere dusjvann som ikke tørker ut verken huden eller håret.

Å dusje skal være en behagelig og oppfriskende opplevelse. Vannet du dusjer i skal helst ikke påføre huden eller håret unødvendige belastninger. Klor i dusjvannet kan virke irriterende på huden, samtidig som det også kan gi misfarging til farget hår. Har du sensitiv hud, vil du helt sikkert ha opplevd både kløe og utslett på huden når du har dusjet i klorholdig vann.

 

Effektivt filtersystem, superenkel montering
SOFT Dusjfilter inneholder et patentert filtermedium – KDF55 (også kalt ”gylden sand”), som fjerner klor mer effektivt enn vanlige kullfiltere.

SOFT Dusjfilter monteres enkelt, direkte på eksisterende dusjuttak uten bruk av verktøy: Skru dusjslangen fra blandebatteriet, sett dusjfilteret i mellom. Skru dusjslangen inn i dusjfilteret på den ene siden og fest det til blandebatteriet på den andre siden. Det tar kun noen få minutter.

Så er det bare å nyte den første klorfrie dusjen!

 

Varighet
SOFT Dusjfilter vil ved normal bruk vare i ca. 1 år. Når du merker at vanntrykket begynner å bli betydelig mindre, er det på tide med et nytt dusjfilter.

Ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål vedrørende dette produktet. 

 


AVECO - Telefon 69 16 35 47 - E-post: hans@aveco.no